Bij tandartspraktijk van Alphen bent u in goede handen: ons enthousiaste en gekwalificeerde team werkt met de nieuwste apparatuur en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast hechten we waarde aan een persoonlijke aanpak. Een vaste behandelaar en een luisterend oor voor al uw wensen en vragen vinden wij niet meer dan normaal. Bang voor de tandarts? Niet bij ons. Onze eerste zorg is dat onze patiënten zich op hun gemak voelen. Alleen dan kunnen we samen werken aan een fraai en duurzaam gebit.

Tijdens elke behandeling besteden we veel tijd aan de uitleg van onze behandelingen en aan het in kaart brengen van uw wensen en zorgen. Dat u na elke behandeling tevreden naar huis gaat, is ons eerste doel. Daarvoor bouwen we graag een persoonlijke en duurzame relatie met u op. Niet voor niets komen de meesten van onze patiënten al jaren bij ons.

Dat we voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne vinden wij vanzelfsprekend – we zijn al jaren ISO 9001-gecertificeerd. Natuurlijk houden wij onze kennis up-to-date met scholing en maken we gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur. Vakkundig en bekwaam, enthousiast en patiëntgericht: wij hebben alles in huis om u de beste tandheelkundige zorg te leveren.

Peter en Inge

error: Content is protected !!